Home » Aliances

Aliances

Pel desenvolupament dels nostres projectes hem establert unes aliances estratègiques amb els millors professionals dels diferents sectors, experiències i àrees que complementen i integren les nostres solucions

Vanacco Crowdfunding Consultant

Valentí Acconcia, especialista amb molts anys d'experiència en crowdfunding col·labora amb els nostres projectes ajudant en la fase de captació i testeig de fons pel finançament de projectes i avaluació de la seva viabilitat i interès.

Si vols saber més sobre Valentí i Vanacco, fes clic aquí.

Uikú Coworking

Uikú és un coworking cooperatiu ubicat al centre del Prat de Llobregat, format per professionals de diferents àrees: arquitectura, disseny gràfic, producció audiovisual, fotografia, ajuda humanitària, consultoria d'organitzacions, màrqueting... que poden participar de manera activa en molts dels nostres projectes.

Amés, és casa nostra, aquí ens podeu trobar, disposem també de sales de reunions i sales d'exposicions i actes públics.

Si vols saber més sobre Uikú Coworking, fes clic aquí.

Induct

Induct SEA, S.L. és l’oficina a Barcelona per al mercat del Sud d’Europa del Grup Induct. Líder internacional en serveis i software d’innovació oberta, que compte amb 8 oficines al món, i amb el Dr. Henry Chesbrough, pare del concepte d’Innovació Oberta, com a President del seu Consell Assessor.

Induct té experiència en la creació de més de 300 comunitats d’innovació oberta a nivell internacional a través de la plataforma Induct Software©, en tot tipus de sectors.

Si vols saber més sobre Induct, fes clic aquí.

I tu, vols col·laborar amb nosaltres desenvolupant projectes d'impacte social?